Здраве и красота - народни рецепти

СКРИТАТА ЗАПЛАХА: РАЗБЕРЕТЕ СТРАШНАТА ИСТИНА ЗА ГЪБИЧКИТЕ, ДОКАТО НЕ СА ВИ ОТРЯЗАЛИ НОКТИТЕ!

развернуть

Здравейте, казвам се Александър, от гр. Варна. Преди три години станах ЖЕРТВА на заболяване, което изглежда на пръв поглед безобидно - гъбички по ноктите!

Искам да започна този сериозен разговор с малко статистика:

Над 65% от хората са заразени с лека форма на гъбички по ноктите и дори не подозират за това!

Нещо повече, те не предполагат какви са последиците, с които могат да се сблъскат, а те са СТРАШНИ:

Кракът ми след “лечение” с аптечни мазила

ВСИЧКО ЗАПОЧНА ТОЛКОВА БЕЗОБИДНО, ЧЕ АЗ НЕ ОБЪРНАХ ВНИМАНИЕ!

Всъщност всяка гъбична инфекция може да се прояви винаги. Стресс, мокри крака, срив в имунната система. В моя случай беше точно така, аз изкарах ОРВИ, а след една седмица забелязах неприятните симптоми:

  • - Започнаха да ме сърбят и изтръпват стъпалата;
  • - Кожата ми се белеше и падаше;
  • - Появи се неприятна миризма (макар преди това никога да не ми се беше случвало);

АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ СТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛИ ПОДОБНИ СИМПТОМИ ПРИ ВАС, НЕ ТЪРСЕТЕ ОПРАВДАНИЯ - В 95 % ОТ СЛУЧАИТЕ ТОВА СА ГЪБИЧКИ И ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА БИЕТЕ ТРЕВОГА!

Жена ми не се разтревожи и просто всяка нощ ми мажеше краката със салицилова маз

“Още бабите ни са се лекували така, дано и на теб да ти мине!”

Точно това “дано” не мина при мен и след известно време бях принуден да отида на лекар, където ми изразаха нокътя да основа.

Как мислите, дали ми помогна?

След една година, когато нокътя ми порасна пак, ГЪБИЧКИТЕ ОТНОВО СЕ ПОЯВИХА С НОВА СИЛА!

Ноктите ми се превърнаха в нещо отвратително, от вида им чак на мен ми ставаше лошо. От краката ми се носеше отвратителна смрад, ноктите ми се ронеха. ДОКТОРИТЕ С НИЩО НЕ МИ ПОМАГАХА - само за пореден път предлагаха да ми премахнат ноктите.

Какъв е смисъла, след като инфекцията отново ще се върне?

Ще Ви кажа направо:

В АПТЕКИТЕ НЯМА СРЕДСТВА, КОИТО УБИВАТ ГЪБИЧКИТЕ!

Те само скриват симптомите, но след известно време инфекцията отново продължава да прогресира. Ще ви кажа истината за всички тези средства, които ми изписваха докторите и за които похарчих много пари, но НИЩО НЕ ДОНЕСЕ РЕЗУЛТАТ.

1 вариант - Системни препарати

Те “убиват” гъбичките, но никой няма да ви разкаже, как те УБИВАТ ВАШИЯ ЧЕРЕН ДРОБ!

Това може да се сравни с ОТРОВА ЗА МИШКИ, с която тровите своя организъм, само че дозата е по-малка.

2 вариант - Капки и лакове

Мислех, че това е единственият ми изход, преди да развия СТРАШНА АЛЕРГИЯ от тях. Оказва се, че това е нормално явление, защото токсикологичното отравяне на тялото започва веднага след нанасянето на противогъбично средство върху участък кожа. Просто някой е по-чувствителен, а друг не.

Казват, че повечето хора имат такава реакция като мен, НО ТЕЗИ ПРЕПАРАТИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРОДАВАТ!!!

Докато използвах тези средства, приемах и антихистамини по препоръка на лекар и като резултат ме приеха в болница с тежка интоксикация. Слава Богу ме свестиха, но за гъбичките не ми помогнаха, предложиха ми отново да опитам народни средства...

НАРОДНИ СРЕДСТВА!!! ЗА ЧОВЕК, НА КОЙТО МУ ЗАГНИВАТ НОКТИТЕ!!! И ТОВА Е МЕДИЦИНАТА НА 21 ВЕК

Не можех да продължавам да търпя болката и втория път сам си изтръгнах нокътната плочка.

Мислите ли, че моята история е ИЗКЛЮЧЕНИЕ? В болницата видях тълпи от хора с такъв проблем, дори и по-зле, с гъбични инфекции по ръцете и краката!!! Не зависимо от пола и възрастта.

Повтарям - за този проблем не е прието да се говори, а и малко хора биха ПРИЗНАЛИ САМИ НА СЕБЕ СИ, че имат гъбички!!

Междувременно, дори най-малкият сърбеж по краката е ТРЕВОЖЕН СИГНАЛ! Вашите обувки, домашните ви чехли - всичко това е ИНКУБАТОР за разпространение на инфекцията!

Настоявам, че гъбичките се придобиват само в някои случаи. ТЕ ВЕЧЕ ПРИСЪСТВАТ У ВСЕКИ ОТ НАС, остава само да настъпи момента, в който се проявяват с ПЪЛНА СИЛА, както се случи с мен! И аз съм 100% сигурен - вие няма да сте готови за това!

Вероятно ще попитате, защо съм толкова сигурен и откъде знам всичко това?

Това са гъбички по ноктите при 2-месечно бебе. Откъде са се появили? Ясно, че не е от липса на хигиена! И с какво ще лекувате детето, ще разтваряте антимикотично средство в кърмата, ли? Това е!

Съществува ли някакво решение или не?

ИМА ЛИ СПАСЕНИЕ? Аз разбрах, че с това нещастие НИКОЙ друг ОСВЕН МЕН НЯМА ДА СЕ СПРАВИ. Затова влязох в интернет и започнах да чета с какво лекуват гъбичките В ЧУЖБИНА.

Оказва се, че на запад отдавна използват крема против гъбички Fungalor. Именно той се смята за най-ефективен от всички съществуващи.

След като проучих подробно отзивите, проучванията и мненията на експертите, стигнах до извода, че това средство има комплексно действие: премахва всички известни и опасни видове гъбични инфекции; Премахва сърбежа, елиминира прекомерното изпотяване и неприятната миризма на краката.

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕПАРАТА FUNGALOR МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК>>>

Бях много изненадан от състава на крема против гъбички Fungalor .

Нито един от компонентите му не предизвиква странични ефекти!! Затова може да се използва от хора на всяка възраст, независимо от стадия на инфекция.

Аз побързах да го поръчам. Влязох в сайта на официалния доставчик и след два дни пратката беше в ръцете ми.

Активното лечение на напредналата ми гъбична инфекция стартира с крема Fungalor - МОЯТ СПАСИТЕЛ !! Не знам колко щях да страдам още, ако не бях намерил този крем навреме. Почувствах облекчение след няколко дни и един месец по-късно гъбичната ми инфекция спря ИЗЦЯЛО да ме притеснява. За първи път от 2,5 години!

За първи път от дълго време забелязах, че започна да ми расте равен, чист и най-важното - ЗДРАВ нокът!

Затова ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ПОДОБЕН УЖАС, като мен, препоръчвам:

НЕ СИ ГУБЕДЕТЕ ВРЕМЕТО С БЕЗПОЛЕЗНО ЛЕЧЕНИЕ! И не чакайте, докато инфекцията напредне и когато единственият изход ще бъде пълното премахване на нокътя

ЗА ЛЕЧЕНИЕ или за профилактика на гъбичките (а повярвайте, по-добре е да предотвратите появата им) оставям координатите на официалния доставчик, от който поръчвам Fungalor:

Има всички необходими сертификати, проверих. А и какво да говорим за тях, ако препарата е 100% ефективен и безопасен и действието му говори само за себе си!

Пазете себе си и здравето си
Надявам са да съм ви бил от полза!

ПОРЪЧАЙ ПРОТИВОГЪБИЧНИЯ КРЕМ Fungalor >>


Ключова дума: здраве salute

Коментари

Показать предыдущие комментарии (показано 7 из 7)
Mariangela Lombardi
Марияна Любова До каква степен трябва да си се запуснал, за да не се отървеш от болестта на начален стадий! Малко хигиена няма да е излишна.
Elisa Donati
Елица Димова Ще ви видя вас, когато в един прекрасен ден ви се появи такова нещо. Тук въпроса не е в хигиената. Прочетете за реалните причини.
Elena Ferretti
Елена Филипова съм съгласна, относно хигиената - винаги съм се поддржала. Но един ден много си намокрих краката, вървях към нас 2 часа с мокри обувки...и край… от тогава живота ми се превърна в ад. Не можех да стоя на работа - всичко ме сърбеше, ноктите ми се разслояваха, имах неприятна миризма… Сега сякаш се оправиха нещата. Мисля да си поръчам за профилактика този продукт, след като казват, че е добър.
Andrea Giuliani
Адриян Георгиев Абсолютно съм съгласен с автора, че противогъбичните препарати от аптеката са пари хвърлени на вятъра, тъй като са пълни с химични съставки.
Irene Corinto
Ирена Крумова Нещо подобно се случи с баба ми, тя е на 68 години и гъбичките просто и разяждаха краката. По същия начин нищо не и помагаше, имунитета и беше много слаб. Тогава сестра ми изпрати от Канада Fungalor. Първоначално си мислех, че е поредният безполезен крем, но се оказа, че не съм била права - за около месец и половина и излекувахме краката.
Livia Marinelli
Лилия Михайлова
Използвам го вече 14 ден и резултата е видим. Какво облекчение! Много благодаря на автора за това, че ни сподели своята история, тя много ми помогна.
Michele Partigiani
Марин Петров
Наистина никой не е застрахован. Сега чета за този ужас и разбирам ЧЕ ИМАМ НАЧАЛНИ СИМПТОМИ! Сърби ме и имам миризма. Добре, че още не е стигнало до ноктите . Поръчах си Fungalor, за да не губя време!
Giulia Alessandri
Габриела Александрова
Абсолютно. Аз също имах гъбички на ръцете, но след като опитах Fungalor се оправих. Хванах ги като ходих на маникюр, кой би си помислил. Потърсих в интернет, прочетох куп положителни коментари и реших да го купя. Супер е.
Silvia Battarelli
Силвия Бонева
Смятам, че Fungalor е крема на века! Може да се използва не само от гъбички по ноктите, но и при всякакви гъбични инфекции по кожата.
Lucia Fiore
Люси Здравкова
Благодаря за препоръките, продукта е много полезен и трябва да присъства в домашната аптечка на всички.
Claudia Eliseo
Кремена Костова
Мъжа ми имаше страшни гъбички по ръцете, беше по-зле от автора. Нямахме идея какво да правим, тичахме по лекари, оставихме купчина пари в аптеката и нищо не помогна. Това беше ужасен период за мъжа ми, постоянно беше нервен, тази болест е като проклятие. Никога не съм мислила, че толкова трудно се понасят гъбичките. Аз поръчах Fungalor от сайта, без каквато и да било надежда. И невероятно! Гъбичките минаха след месец! Препоръчвам на ВСИЧКИ!
Показать новые комментарии
Показаны все комментарии: 7

Изследване в блога

1585 Коментара
Елица Филипова
Тоест, плаща се директно на куриера ...Наистина удобно! Аз също искам да си го купя, никога не знаеш, може и за напред да потрябва!
Даниела Колева
Има ли все още отстъпка?
Анелия Костова
Благодаря за всички съвети и коментари, много ми помогнаха.
Валерия Георгиева
Аз се възползвах от отстъпката! Има още време!
Пламена Иванова
Аз също си бях поръчала Fungalor, куриера ми го донесе след два дни. Минах пълния курс и сега живея спокойно.